9 Mart 2014 Pazar

Fiat Punto Dizel

Fiat punto modelleri ülkemizde 2006 yılından bu yana satışı aktif yapılan ve Türkiye yollarına anormal derecede ayak uydurun bir marka olmakla birlikte aslında ülkemize çokta yabancı değildir. Bir İtalyan devi olan Fiat Punto Dizel olarak benzinli modelinden sonra kullanımı en fazla olan dizel araçlar arasında hiç de yabana atılmayacak bir kullanım oranına sahiptir.
Birkaç Fiat Punto Modelleri saymak gerekirse bilgi vermek açısından sizlere Punto Evo 1,3 Mjet Dynamic dizel modeli, Punto 1,3 Mjet Lounge S&S Dualogic otomatik dizel, Punto 1,2 Dynamic Dualogic Triptonik benzinli, Punto 1,3 Mjet Pop gibi belli başlı kategoriye giren modelleri mevcuttur. Ayrıca şu bilgiyi de vermeden geçmeyelim ki Türkiye’de satılan tam 17 adet Fiat marka modeli var.
Fiat Punto Modelleri ülkemizde 2006 yılından bu yana tam 47 bin âdeti aşan bir satış grafiğine sahiptir. Görüldüğü gibide bu rakam hiçte küçümsenmeyecek kadar büyük bir rakam olmakla birlikte Pazar payına ne kadar hakim olduğu ap apaçık ortadadır. Giderek kendini yenileyen ve yenilikçe dizayna önem veren tasarımcıları sayesinde daha da iyi yerlere gelecekleri çok daha bellidir. Ülkemizde bu tür otomobillerin olması sevindirici bir durum olsa gerek rekabetin bu denli artması hem kaliteyi hem de konforu beraberinde getiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder